20. december, 2019

2019 stod på mindsteløn, ID-kort og vejpakke – jeg kæmper videre i 2020!

Tags:

Del
2019 stod på mindsteløn, ID-kort og vejpakke – jeg kæmper videre i 2020!

Julen står for døren, og året lakker mod enden. Det har været en rutsjetur, og jeg ville ikke have været det foruden. For et år siden var jeg kandidat til Europa-Parlamentet, og igennem hele den første halvdel af 2019 kæmpede jeg og et stort hold af frivillige for at vinde et mandat Download Americano Exodus. Men sådan gik det desværre ikke – troede vi i hvert fald for en stund. For da Jeppe Kofod blev udnævnt som minister, så skulle jeg overtage hans mandat i parlamentet interview.

Derefter fik jeg travlt! Tempoet gik fra 0 til 100 på et par sekunder. Der var udvalg, som jeg skulle sætte mig ind i. Der var sager, som jeg skulle læse op på dbTul Orange download. Og der var en masse nye mennesker og arbejdsgange, som jeg skulle lære at kende.

Her et halvt års tid efter valget kan jeg med stor tilfredshed se tilbage og konstatere, at jeg har fået plads i beskæftigelsesudvalget og transportudvalget, som begge er afgørende for at stoppe social dumping og forbedre arbejdsmiljøet i hele Europa Easyto DJ. Jeg fik sat kampen mod kræftfremkaldende stoffer på dagsordenen ved høringen med den nye beskæftigelseskommissær, og jeg har løftet debatten om ID-kort til udenlandske arbejdstagere 연하장 이미지 다운로드. Senest kunne vi glæde os over nyheden om, at den såkaldte vejpakke faldt på plads, så vi langt om længe kan få gjort noget ved social dumping på motorvejene SwordQueen.

Ja, glæden blev dog kort, for nu ser det ud til, at EU-kommissionen vil udvande nogle af de regler, som skulle bekæmpe fuskerfirmaer og postkasseselskaber 윈도우 10 32bit 다운로드. Så den kamp kommer jeg til at fortsætte i det nye år.

Kampen mod EU-mindsteløn vil også selvfølgelig fylde fremadrettet. Jeg har arbejdet solen sort for at få kommissionen til at ændre deres planer om at indføre en lovbestemt mindsteløn, så vores danske model ikke svækkes Motoracer1 download. Tro mig – her kommer jeg til at kæmpe alt det, jeg har lært.

Arbejdet med at sætte turbo på den grønne omstilling kommer også til at fylde 스케줄 표 다운로드. Her vil jeg bl.a. kæmpe for, at vi får gjort transportsektoren grønnere ved at få udfaset sorte biler og får flyttet mere godstransport fra vej og luft til skinner og skib 큐베이스 6 다운로드.

Sidst men ikke mindst kommer jeg også til at bruge tid på arbejdsmiljøet. Jeg glæder mig til at følge op på kampen mod kræftfremkaldende stoffer på arbejdspladserne og holde den tiltrådte kommissær op på de løfter, han gav mig under sin høring. Og så har mine socialdemokratiske partifæller fra hele EU sat mig i spidsen for arbejdet med at forbedre arbejdsmiljøet for platformsarbejdere i transportbranchen. Med andre ord: Jeg skal være med til at tage kampen op mod Uber og andre smart-i-en-fart-selskaber, der bruger falske selvstændige til at snige sig uden om reglerne.

Det nye år – og ja, resten af valgperioden! – bliver utroligt spændende, og jeg glæder mig meget til arbejdet.

Foto: Marianne Vind

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar