27. november, 2020

AOF og Socialdemokratiet sætter spot på EU’s store udfordringer

Tags:

Del
AOF og Socialdemokratiet sætter spot på EU’s store udfordringer

Klimakrise, migranter på Middelhavet og medlemsstater i EU, der ruller demokratiske rettigheder for borgerne tilbage. Udfordringerne for Den Europæiske Union er mange og med to debatter i starten af december sætter AOF i samarbejde med Socialdemokratiet fokus på tre af de største kriser, der i øjeblikket raser i EU 말달리자 다운로드.

Mens coronapandemien har ryddet alle dagsordener siden foråret, er de andre kriser ikke blevet mindre. Klimakrisen buldrer fortsat derudaf, og flygtninge og migranter krydser stadig Middelhavet Ultraviewer download. I Polen og Ungarn har Jaroslaw Kaczynski og Viktor Orban brugt coronakrisen som skalkeskjul til hhv. at gennemføre abortstramninger og at sende parlamentet hjem 프리즌 아키텍트 한글판 다운로드.

Den 3. og den 10. december kan du være med, når AOF inviterer til digital debat om EU’s store udfordringer. Mere information herunder:

Et demokratisk Europa – Retsstatsprincippet i EU

Den 3 Logan Mobile. december fra kl. 19.00-20.30 kan du være med, når vi afholder den digitale debat ”Et demokratisk Europa – En debat om retsstatsprincippet i EU.”  Her stiller vi skarpt på demokratiske tilbageskridt i Europa – særligt i Ungarn og Polen, hvor domstolenes uafhængighed, pressefriheden, kvinders og minoriteters rettigheder i disse år er under pres Youtube 1440p. Radiovært Mette Frobenius styrer slagets gang, når Christel Schaldemose (S) og Pernille Weiss (C) tørner sammen. Forud for debatten vil Centraleuropa-ekspert Vibe Termansen fortælle om den seneste udvikling i Polen og Ungarn.

Facebookbegivenhed: https://fb.me/e/1g2rzM4Hv

Fælles løsninger på fælles udfordringer – Klima og migration i EU

Den 10. december kl. 18.00-19.30 inviterer AOF til digital debat om klima- og migrationskriserne i EU. Hvordan sætter EU skub i den grønne omstilling? Kan EU-landene finde fælles fodslag, når det kommer til flygtninge og migranter? Og hvad gør vi, når klimafordringerne sender endnu flere mennesker på flugt? Radiovært Mette Frobenius styrer debatten mellem Christel Schaldemose (S) og Nikolaj Villumsen (EL). Debatten indledes med et oplæg af migrationsekspert Morten Lisborg.

Facebookbegivenhed: https://fb.me/e/gnfqrO92X

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Mads Hvidbjerg på makr@aof.dk.

Mads Hvidbjerg

Student i AOF's EU-oplysning. Studerer desuden jura på Københavns Universitet og er politisk aktiv i min fritid.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar