12. december, 2018

Bæredygtighed i handelsaftalerne

Tags: , , ,

Del
Bæredygtighed i handelsaftalerne

Nu stopper ECB med QE! Nej. Det handler ikke om et cykelhold eller kunstig intelligens. Det handler om penge, og det handler om rigtig mange af dem 태스커 다운로드. Det er den europæiske centralbank (ECB) og den pengepolitik (QE), som banken har ført de sidste tre år.

QE betyder groft sagt, at ECB har trykt penge til at købe obligationer fra europæiske banker 키테레츠 대백과 다운로드. Det vil sige, at ECB har købt nogle af de obligationer som bankerne gerne ville af med, og det er sket for at sætte gang i økonomien, og for at holde inflationen tæt på 2,0% 레드벨벳 러시안 룰렛 다운로드.

QE stopper i denne måned, og det betyder så, at ECB har købt obligationer for 2.500 milliarder Euro, altså 2,5 billion Euro.

På COP24 i Polen diskuterer landene 100 milliarder dollars årligt fra 2020 til at holde temperaturen nede 큐베이스 9.5 다운로드. Et løfte fra 2009. Da QE kørte for fuld drøn købte ECB obligationer for 80 milliarder Euro om MÅNEDEN, og det blev bare sat i værk.
Med andre ord, kan pengene findes, hvis politikerne vil xf-adsk2017_x64. To måneder med QE vil være mere end rigeligt til at komme videre, og det vil oven i købet være nye penge.

For hvad er dybest set vigtigst War of Mine? At vi holder inflationen tæt på 2 procent, eller vi holder temperaturstigningerne under 2 grader?

Du kunne argumentere for, at hvis først temperaturen stiger med mere end 1,5 grad, er vi derude hvor enhver stabilitet er truet, og at ECB derfor handler inden for sit mandat, hvis ECB beslutter sig for to måneder med QE i klimaets navn Download the Coco movie.

Men i stedet for at argumentere og placere ansvar hos ECB, burde regeringscheferne i EU sige: “Ok – vi tager hele regningen, og så sætter vi til gengæld dagsordenen for fremtidens standarder for handelsaftaler, så aftalerne tager bæredygtighed seriøst, og handlen og økonomien arbejder for verdensmålene.”

Det ville være et EU der træder i karakter og viser vejen 무료 ppt 양식 다운로드. Lige nu, er der ingen andre der gør det.

Indlægget er skrevet af Jan Kristoffersen, EP- og Folketingskandidat for Alternativet 쿨 애상 mp3 다운로드. Foto: Jan Kristoffersen.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar