3. april, 2020

Rejsescenen 2020 var en stor succes

Af Mads Hvidbjerg, AOF Danmark Hvert år afholder AOF Danmark i samarbejde med Rejsescenen en række teaterdebatter om det europæiske samarbejde rundt omkring i landet 프리바람 다운로드. Og dette forår var ingen undtagelse! I slutningen af februar tog Rejsescenen hul på årets turné hos 3F Vestfyn i Middelfart.  Rejsescenen er et teaterprojekt, der blandt andet.

1. april, 2020

Det ny årtis 11. september er Corona. EU er svaret på udfordringen

Af Jens-Kristian Lütken, Næstformand i Europabevægelsen og Medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, Danmarks Liberale Parti For tiden er nationalkonservative meningsdannere ved at falde over hinanden i deres kritik af, at EU ikke har gjort noget for at bremse Corona Superband music download. Sagen er jo, at EU har meget få beføjelser på sundhedsområdet. Netop.

25. marts, 2020

EU skal holde fingrene fra vores danske model

Af Bjørn Brandenborg, social dumping-ordfører for Socialdemokratiet Vi kan bruge EU til meget – men ikke til alt cwrsync. Eksempelvis har det indre marked sikret tusindvis af danske arbejdspladser, fordi vi uden toldbarrierer kan sælge vores varer til andre medlemslande 노턴 고스트 15 다운로드. Samtidig har vi gennem EU sørget for, at andre lande har.

8. marts, 2020

Det er tid til løngennemsigtighed

Det er tid til løngennemsigtighed

Af Kira Marie Peter-Hansen, medlem af Europa-Parlamentet for SF Mænd i EU tjener i gennemsnit 16 procent mere end kvinder 윈도우 10 절전 모드 다운로드. Det er et længe kendt problem, der skriger på handling. Og det kommer der efter alt at dømme nu, hvor EU-Kommissionen har bebudet at komme med konkrete tiltag, der kan.

NYERE ÆLDRE 1 2 34 35