19. januar, 2019

Sundhedsreformen truer regionale buslinjer. Gør dog som i Europa.

Sundhedsreformen går imod Lars Løkke Rasmussens tidligere løfte om at ville bringe Danmark i balance ved at bringe de regionale busser i fare. Hvis regionerne nedlægges, så overdrages ansvaret for trafikplanlægning til kommunerne, og det vil uundgåeligt føre til forringelser for borgere i tyndt befolkede områder. Busdrift er nemlig sjæIdent en overskudsgivende forretning, og når.

15. januar, 2019

VERDENS FLYGTNINGE

VERDENS FLYGTNINGE

I FN’s globale flygtningeaftale vil FN forbedre forholdene for verdens flygtninge i nærområderne gennem udvikling. Aftalen er blevet til efter 2 års arbejde i FN, medlemslandene og i humanitære organisationer. Lidt over 160 lande stemte for aftalen på FN´s generalforsamling. At så mange lande stemte for aftalen understreger at hjælpen til flygtninge og udvikling i.

9. januar, 2019

Europa – og Danmark – trækkes skævt

Europa – og Danmark – trækkes skævt

Af Thue Grum-Schwensen Kandidat til Europa-parlamentet for SF I Avisen.dk beretter forfatter, socialrådgiver og forsker Tina Bømler den 2. januar om syge, der bliver kastet ud i opslidende arbejdsprøvninger, uvished i årevis og mistroiske sagsbehandlere. Efterhånden har vi fået et system, der mere bygger på mistillid end på tillid, og hvor alle, der ikke lige.

28. december, 2018

Et ændret Europa

Et ændret Europa

Af Thue Grum-Schwensen, kandidat til EU-parlamentet for SF En af de store oplevelser fra 2018, jeg kan kigge tilbage på her ved årsskiftet, var en tur til Magdeburg i marts. I marts 2018 besøgte jeg nemlig Magdeburg efter fire årtiers pause. For fyrre år siden var Magdeburg gråt i gråt. Dengang var Magdeburg en del af.

NYERE ÆLDRE 1 2 22 23