30. januar, 2020

Brexit: nu mister vi gode kollegaer og allierede i Europa-Parlamentet

Tags:

Del
Brexit: nu mister vi gode kollegaer og allierede i Europa-Parlamentet

Af Niels Fuglsang, Medlem af Europaparlamentet (S)

Meget er sket og meget er sagt siden Brexit-afstemningen i 2016 Download the apple box. Når debatten er gået på briternes farvel til EU, er det ofte de økonomiske konsekvenser, der er i fokus. De politiske konsekvenser bør man dog ikke overse, for med Brexit mister Danmark en stærk politisk allieret i EU 오프라인 구글맵 다운로드.

For tiden diskuterer vi i Energiudvalget, hvor jeg sidder, de mange milliarder, som EU støtter fossile brændstoffer med. Jeg argumenterer for, at vi fremover kun skal støtte vedvarende energi som sol og vind Download a certified broker. Men det er ikke alle, der er lige vilde med at skære i støtten til fossil energi. Mange argumenterer for eksempel for, at vi skal bruge skatteydernes penge på gasinfrastrukturprojekter især i Østeuropa, der skal varme husene op om vinteren 워킹데드 시즌 1 다운로드.

“Vi må stå tidligt op om morgenen og smede nye alliancer”

Heldigvis har vi fra britisk side, i form af min Labour-kollega, Theresa Griffin, haft en stærk stemme, der indædt har arbejdet for at fremme den grønne energi In-causal and kite with God. Med Brexit mister vi flere grønne stemmer, og alt andet lige betyder det, at kampen for klimaneutralitet svækkes. Theresa siger: ”det går ikke med den sorte energi, der ødelægger vores klima” gear manager.

Desværre er det ikke kun i forhold til den grønne dagsorden, at Brexit får den slags politiske konsekvenser. På en lang række områder ift free Go game. EU har vi og briterne samme målsætninger. Hvad skal EU bestemme? Hvor stort skal budgettet være? Vi står ofte skulder ved skulder med vores britiske kollegaer Windows ftp folder download.

Brexit stiller store krav til os danskere. Vi må stå tidligt op om morgenen og smede nye alliancer til de kommende kampe for, at EU skal gøre mere for klimaet, skal bekæmpe skattely, ikke skal være en social union og ikke ukritisk skal forøge budgettet pdf merge program. Det skal vi gøre vores bedste for. Men vi kommer til at savne Theresa Griffin og de andre briter.

Foto: Socialdemokratiet

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar