15. september, 2019

Countdown for Brexit

Tags: , , , , , , , , ,

Del
Countdown for Brexit

BREXIT. Det er en begivenhed af historisk omfang at Storbritannien den 31. oktober forlader EU. Baggrunden er afstemningen i Storbritannien tilbage i 2016, som endte med et snævert “leave” og som nu skal blive realitet first of the seven sins. Der er gået mere end 3 år og to premierministre er skiftet ud og alligevel er det forsat uklart hvordan Storbritannien forlader det europæiske fællesskab my friend Cory.

Derfor sætter AOF nu fokus på netop Brexit i en podcastserie frem mod skæbnedatoen 31. oktober. Med i studiet til at forklare hvad det er der sker i engelsk politik er Peter James Stark, som er født og opvokset i England, men siden 1990 har boet i Danmark, og arbejdet bl.a Standard Korean keyboard. i Europaparlamentet og på den engelske ambassade.

Du finder podcasten her på siden og naturligvis på iTunes, Spotify, SoundCloud og GooglePlay 키노트 다운로드.

God fornøjelse.

Lars Gaardhøj

Forbundskonsulent i AOF Danmark med ansvar for bl.a. EU oplysning og nordisk samarbejde. Uddannet samtidshistoriker. Politisk aktiv som medlem af Regionsrådet i Hovedstaden for Socialdemokratiet. Bor i København, 45, gift med Stine og har 3 børn.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar