28. november, 2017

De unge skal ikke straffes for Brexit to gange

Tags: ,

Del

Da briterne med et spinkelt flertal stemte sig ud af EU, stod det hurtigt klart hvem de store tabere var. De unge havde stemt for unionen, og står nu til at miste deres EU-borgerskab microsoft office 365 다운로드.

Ved afstemningen om Brexit, var der 75 % af de unge, der ikke ønskede at forlade den Europæiske Union. Men de bliver nu tvunget ud af den ældre generation 에프터이펙트 cs4 다운로드. Det er altid uretfærdigt, når folk ikke får den fremtid de ønsker. Unge over hele Storbritannien har siden protesteret resultatet, men toget er kørt Sandolgothic neo1. De unge i Storbritannien bliver straffet, for de gamles manglende fremsyn. Vi ser allerede nu, at fremtiden ligger hos EU.

Eurozonen har i dag en højere vækst end Storbritannien, og pundet har lidt meget siden d boss thang 다운로드. 23. juni 2016. Men det er ikke kun de unge i Storbritannien, der kommer til at mærke konsekvenserne af Storbritanniens udtræden af EU. Når briterne træder ud af EU, så mindskes EUs budget, og det betyder, at der kommer til at blive færre penge til det populære Erasmus+ program, som tusindvis af unge bruger hvert år 윈도우7 pro k 다운로드. Programmet går kort sagt ud på, at unge mennesker, under uddannelse, kan tage deres praktik eller en del af deres uddannelse i et andet EU-land. Faktisk har Erasmus+ været med til, at løse det danske problem med manglende praktikpladser, da rigtige mange danskere har taget deres praktik i Tyskland sidste år bitnami wamp 다운로드.

Rigtig mange danske unge er glade for Erasmus+ programmet, og flere bruger det hvert år. Det vil være utrolig problematisk, hvis der næste år er færre penge til at dække den voksende interesse 클립보드 다운로드. Det betyder at færre europæere får chancen, for at berige sig med et uddannelsesophold i et andet EU-land. Regeringen må gå ind i EUs budgetforhandlinger, med et klart mål om at bevare de nuværende penge til Erasmus+ programmet, til trods for briternes udtræden fra EU 엑스 리온 다운로드. Vi unge er Europas fremtid, og vi skal ikke straffes to gange for briternes bommert!

 

Marcus Duch er statskundskabsstuderende på Århus Universitet og landsformand for den tværpolitiske og proeuropæiske ungdomsorganisation Europæisk Ungdom Danmark Download DeadEnd99.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar