21. juni, 2017

Det er Europas tur til at skinne

Tags: , , ,

Del
Det er Europas tur til at skinne

I USA har de valgt en præsident, som 100 dage efter hans indsættelse har opnået meget lidt. Sundhedsreformen sidder fast i senatet, Trumps forbud mod immigration strider mod loven og hans skattereform ser ud til at være gået i vasken Frustrating dawn download. Det eneste der er lykkedes for ham, er at sige han vil ud af en ikke-bindende aftale. Imens bruger han tiden på golf, at rose sig selv og sætte hele hans stab til latterligvis at gøre det samme 진격의 거인 홍련의 화살 다운로드.
(Se det komiske klip her: http://edition.cnn.com/2017/06/12/politics/donald-trump-cabinet-meeting/index.html)

Selvom det er god underholdning, er det også dybt alvorligt at USA politisk set ser ud til at stagnere 자바스크립트 url 다운로드. Men det viser også kontrasten, og derved hvor heldige vi er i Europa. Det kan godt være EU fungerer langsomt – men det fungerer. I EU arbejder vi fortsat på at løse immigrations-udfordringerne Pinkle Ruby download. Det gøres på flere niveauer. Til dels nationalt, men også Europæisk, hvor der er blevet afsat flere penge til Frontex, som står for at beskytte de ydre grænser Download Aizu OneChu Secret Friend. Kampen mod terror fortsætter og opprioriteres, da det er tydeligt for enhver at truslen ikke går væk af sig selv. Europol styrkes og får flere kompetencer, redskaber og ressourcer, dog desværre uden Danmarks fulde deltagelse Download chromium os. Samtidigt arbejder både parlamentet og kommissionen indædt på ny og bedre lovgivning til at bekæmpe skattely. Det står ikke stille for EU.

En ting må vi dog give Amerikanerne – USA har stadig bedre væksttal end EU overordnet set pmbok 5th Korean version pdf. Men det meste af Unionen er på vej ud af krisen. Sidste år oplevede Irland en BNP vækst på 5,2 %, et af de højeste væksttal i Europa, mens EU samlet set havde en fin vækst i sidste kvartal på 2,1 % Kiriri. Det går altså ikke dårligt med økonomien i EU-landende længere, udover i Grækenland. Det er selvfølgelig stadig bekymrende med den store arbejdsløshed i en række sydeuropæiske lande Main Tycoon. Men det kan næppe løses på EU-niveau, da problemerne kræver, at de selv gennemfører fremmedrettede arbejdsmarkedsreformer.

Alt i alt er den Europæiske Union stadig den rigeste økonomiske politiske enhed i verden, den mest klimavenlige, det område med mindst kriminalitet sammenlignet med resten af verden, og det sted med de mest velfungerende demokratier free mobile game. Vi skal kritisere når vi synes EU ikke lever op til vores meget høje demokratiske standard, når det ikke lykkes at stoppe terror i tide, når vi ikke gør det godt nok på klimaområdet, når væksten ikke er stor nok. Men overordnet er den Europæiske Union stadig det bedste sted i verden, man kan bo. Her samarbejder landende langsomt men fredeligt, og næsten alle steder går det fremad. Uden at vores ledere latterliggør sig selv på den internationale scene.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar