2. november, 2018

Det må aldrig ske igen

Tags:

Del
Det må aldrig ske igen

Det må aldrig ske igen.

Sådan lød det efter 2. verdenskrig for verden havde fået nok af bomber og had. Verdens ledere forpligtede hinanden på en verdensorden der skulle domineres af fælles spilleregler noto sans kr 웹폰트 다운로드. En verdensorden grundlagt på dialog og aftaler.

Men der er noget andet på vej. Vi kan se det i overskrifterne på vores newsfeed. Vi kan mærke det når sommeren bliver for lang og for varm Download cad blocks. Vi kan høre det når bomberne falder i Yemen og Syrien. Politikere griber chancen og råber højt om en “vi-bare-skal-passe-os-selv-politik”, imens de nynner Joanna på vej til optoget på Rådhuspladsen Download the C language program.

De store krige i sidste århundrede blev født af nationer der bare skulle passe sig selv, og ondskaben sover aldrig. Den går i dvale og åbner langsomt øjnene når nye generationer glemmer de gamle historier Meet you and download. Den vokser sig stor, når politikere taler til frygten og bliver bidsk når frygt bliver til had.

“Når vinteren kommer dør den ensomme ulv. Det er kun flokken der overlever.”

Vi skal forandre måde vi producerer på, og vi skal forandre måden værdierne fordeles på, og det skal ske ved en ny generation af handelsaftaler der indeholder bindende kapitler om klima, arbejde, social tryghed og skat 증명사진 psd 다운로드. Hvis vi omstiller produktionen, så der ikke drives rovdrift på ressourcerne, og hvis vi fordeler værdierne, så det gavner de mange vinder vi allesammen ms subscribers. Hvis ikke vi gør det, vinder de få.

Men vi kan kun gøre det, hvis vi bakker op og insisterer på, at verdensorden reguleres af fælles spilleregler, og derfor er tiden helt afgørende for EU og det europæiske samarbejde Final Tactics.
Vi forhindrer kun vandstanden i at stige, hvis vi gør det sammen. Vi sikrer kun fremtidens skatteprovenu, hvis globale virksomheder ikke spiller de enkelte lande ud mod hinanden gitlab source.

Til foråret skal du være med til at vælge et nyt Europa-Parlament, og det har måske aldrig været vigtigere. Bliver det et parlament der kan bringe EU fremad og bruge samarbejde til at løse de store problemer Umaru? Bliver det et parlament der tager klima, demokrati og solidaritet seriøst? Eller bliver det et parlament der helst vil passe sig selv og glemmer alt om det der skete engang 영화 블레이드 다운로드?

Den 26. maj skal vi stemme i Danmark, så ja – vinteren kommer, men det gør det europæiske forår også.

Jan Kristoffersen er EP-kandidat og Folketingskandidat for Alternativet. Du kan følge Jan på Facebook.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar