1. december, 2018

DFs mentale øde ø

Tags: , , ,

Del
DFs mentale øde ø

Når vi ikke kan hjemsende en afvist eller en udvist asylansøger, krænkes vores retfærdighedssans klart og tydeligt. Men tanken om at isolere og internere en gruppe mennesker fysisk er ikke løsningen keynote themes.
DF og regeringen vil på en lille ø, der tidligere husede et forskningscenter i dyresygdomme, internere flere forskellige grupper af mennesker, ikke kun udviste kriminelle i alt op mod 17.000 personer 국제 시장 다운로드.

Alle disse mennesker er uønskede, lidt som de virussygdomme, man tidligere forskede i på øen. Men de skal jo ikke afsone en straf på øen – en evt Good Place download. dom er allerede afsonet ved ankomst til øen. Der er dermed tale om tidsubestemt internering af mennesker uden dom. Men hvad så? Hvem kerer sig om disse mennesker Download Ailey’s Vitamins? Er det ikke i orden, at de vi kan holde dem i ørerne når de slet ikke burde være her?

DF og regeringen vil skabe et system, der umenneskeliggør mennesker 수능기출문제 다운로드. Systematisk. Hvordan bliver forholdene på øen, og hvilke rettigheder har de internerede? Hvem kerer sig om det? Hvem taler deres sag? Ingen. Et umenneskeligt system skaber umenneskelige forhold 어벤져스 시리즈 다운로드. Som igen gør systemet mere umenneskeligt. Forløber er selvforstærkende. Tænk f.eks. på Robbin Island og Alcatraz. I sidste ende umenneskeliggør vi os selv og vores samfund Skins. Det er faren ved hele denne plan. Og den er reel. Det viser historien os.

Hvad er så løsningen? Vi skal lave en model, der ikke frarøver os vores egen menneskelighed ps1 rom. Det må være indlysende. Der må langt ind i regeringens rækker være folk, der væmmes ved DFs plan. En bedre, ordentlig løsning har flere elementer, der kræver en ny tilgang Seoul Namsanche Font.

Kan Danmark gøre dette alene? Kan vi forhandle med Eritrea eller Syrien på egen hånd? Danmark kan gøre to ting: Styrke udenrigsministeriet, så Danmark igen i flere lande er repræsenteret, og kan føre en daglig dialog med de regeringer, der ikke vil tage imod deres egne statsborgere 정상 etc 폴더 다운로드. Men vi har i den grad også brug for vores gode venner og allierede i EU, der står med de samme problemer. EU kan, som stærk samlet stemme gøre noget reelt ved problemet. Lad DF lukke sig om sig selv på deres egen øde ø, hvis de vil. Vi andre må sige fra som medmennesker og som realister.

Foto: Jakob Thiemann

Jakob Thiemann

Som barn af en politisk aktiv og interesseret familie, har jeg altid være dybt optaget af samfundsforhold. Især vilkårene for de, der har det sværest. Efter jeg blev aktiv i DSU og sidenhen Socialdemokratiet for ca 20 år siden, har jeg været aktiv i det internationale arbejde, og har været med til at formulere partiets internationale strategi. I lidt over 4 år arbejdede jeg for en international fagbevægelse, og rejste Europa og verden rundt, hvor jeg mødte folk i lavtlønsjob. Det var ikke rart at se, hvad der sker når regeringer lader multinationale selskaber skabe deres egne rammer. EU har de muskler der skal til, for at få internationale virksomheder til at skabe ordentlige forhold for deres ansatte og betale den skyldige skat. Jeg er 46 år, ansat som lektor ved Akademisk Studenterkursus på Nørrebro i København, og bor i København Nord-Vest. Er kredsformand for 5. kreds Nørrebro, og elsker at lave mad.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar