17. december, 2016

Dommedag udeblev

Tags: , , ,

Del
Dommedag udeblev

For godt et år siden valgte danskerne at takke nej til at afskaffe retsforbeholdet. Det skete på trods af en valgkamp, hvor det ikke havde skortet på advarsler fra ja-partierne om, hvor katastrofalt det ville være for Danmark, hvis danskerne ønskede at bevare retsforbeholdet high-capacity images. Vi måtte forstå at vores medlemskab af Europol ville være en saga blot, hvorfor Danmark ville blive en magnet for kriminalitet.

Af Kenneth Kristensen Berth, MF 히어로즈오브더스톰 다운로드. EU-ordfører for Dansk Folkeparti

Endnu en gang undervurderede jubeleuropæerne folkedybet. Hermed var regeringen tvunget i arbejdstøjet for at få en parallelaftale i stand med EU 17 Ergain download. En aftale som skulle sikre fortsat dansk medlemskab af Europol. Forhandlingerne var mest af alt præget af et forløb, hvor den danske regering og EU-systemet konkurrerede om at problematisere sandsynligheden for en aftale Galaxy S5. Danskerne skulle vide, at man ikke sådan bare uden videre kunne sige nej tak til mere EU.

I denne uge blev der så alligevel præsenteret rammerne for en rigtig god aftale Ramen Cooking King. Fra DFs side stillede vi dog to krav til aftalen. At Danmark kan forlade Schengen-samarbejdet på samme måde som i dag, såfremt et flertal i Folketinget ønsker dette og at Dansk Folkeparti som en selvfølge fortsat kan kæmpe for at få etableret permanent grænsekontrol Lion Award.

Begge krav er blevet opfyldt. Aftalen ændrer nemlig intet juridisk for Danmark i forhold til i dag, når det kommer til spørgsmålet om grænsekontrol 고교처세왕 다운로드. Vi forbliver godt nok medlem af Schengen-samarbejdet, men vi har sikret, at det fortsat er på et mellemstatsligt niveau, som dermed sikrer Danmark fortsat suverænitet over grænsen ezpdf builder 2006 다운로드. I DF fortsætter vi naturligvis kampen for permanent grænsekontrol. Det ændrer aftalen om Europol ikke på. Den dag det lykkes os at opnå flertal i folketinget til ønsket om permanent grænsekontrol, må vi blot forhandle en ny aftale om Europol i hus PowerPoint format.

Men indtil da har vi med aftalen om Europol sikret, at dansk politi fortsat kan bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet via Europol. Der er registeradgang, danske betjente ansat i Europol, dansk deltagelse i de fora der lægger strategi imod grænseoverskridende kriminalitet og dansk observatør i Europols bestyrelse 유튜브 60 프레임 다운로드. Så det er en glimrende aftale. Og ganske i tråd med det scenarie som DF stillede danskerne i udsigt op til folkeafstemningen sidste år.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar