28. december, 2018

Et ændret Europa

Et ændret Europa

Af Thue Grum-Schwensen, kandidat til EU-parlamentet for SF En af de store oplevelser fra 2018, jeg kan kigge tilbage på her ved årsskiftet, var en tur til Magdeburg i marts. I marts 2018 besøgte jeg nemlig Magdeburg efter fire årtiers pause. For fyrre år siden var Magdeburg gråt i gråt. Dengang var Magdeburg en del af.

1. december, 2018

DFs mentale øde ø

DFs mentale øde ø

Når vi ikke kan hjemsende en afvist eller en udvist asylansøger, krænkes vores retfærdighedssans klart og tydeligt. Men tanken om at isolere og internere en gruppe mennesker fysisk er ikke løsningen. DF og regeringen vil på en lille ø, der tidligere husede et forskningscenter i dyresygdomme, internere flere forskellige grupper af mennesker, ikke kun udviste.

19. november, 2018

EU svækker vores demokrati

EU svækker vores demokrati

Tak til AOF Danmark for at skabe et forum for EU-debat og dialog om europæisk samarbejde. Det levende demokrati drejer sig ikke kun, om at vi skal sætte et kryds når der er valg. Et levende demokrati er så meget mere og ikke mindst, at der er tid og mulighed for debat og dialog før.

9. november, 2018

EU – for fred, beskæftigelse og tryghed

EU – for fred, beskæftigelse og tryghed

Søndag d. 11. november 2018 er det 100 år siden at kanonerne tav stille, og Første Verdenskrigs masseslagtning af mennesker i stivnede fronter sluttede. Men gamle mænds hævntørst og nationalistiske indstilling resulterede i en fredsaftale, der førte Europa og Verden ind i en ny og endnu mere ødelæggende krig. Heldigvis lærte vi i Europa af.

NYERE ÆLDRE 1 2 5 6