15. november, 2019

SFU’er: Fort Europas næste ofre gemmer sig i den bosniske kulde

Af Sofus Malte Rønberg, International Sekretær, SF Ungdom,samt studerende på Freds- og konfliktvidenskab, Lunds Universitet Op mod 8000 flygtninge og migranter befinder sig i det nordvestlige Bosnien på grænsen til Kroatien og EU 삼시새끼 다운로드. Mange bliver en del af en fast rutine: De begiver sig over bjergene, kommer forbi landminerne, der stadig ligger fra.

15. januar, 2019

VERDENS FLYGTNINGE

I FN’s globale flygtningeaftale vil FN forbedre forholdene for verdens flygtninge i nærområderne gennem udvikling. Aftalen er blevet til efter 2 års arbejde i FN, medlemslandene og i humanitære organisationer 유튜브 음원추출 다운로드. Lidt over 160 lande stemte for aftalen på FN´s generalforsamling. At så mange lande stemte for aftalen understreger at hjælpen til flygtninge.

11. oktober, 2018

Flygtningecentre er mafiaens jobcentre – det skal stoppes!

Flygtningecentre er mafiaens jobcentre – det skal stoppes!

Af Jakob Thiemann, EP-kandidat for Socialdemokratiet Socialdemokratiets Flygtninge- og Udlændinge udspil fra februar 2018 blev mødt med kritik, især den del der foreslog, at der skal åbnes modtagecentre i lande udenfor EU zlib. En artikel i The Guardian belyser hvorfor dette er det helt rigtige at gøre, for asylcentrene i Italien (især på Sicilien) virker.