27. januar, 2020

Karen Melchior: Med kloge løsninger kommer vi sovende til et sundere klima

Af Karen Melchior, medlem af Europaparlamentet for Det Radikale Venstre Transportmininster Benny Engelbrechtsen var i godt humør, da han i sidste uge kunne fortælle, at regeringen er varm på tanken om nattog fra Malmø til Køln, som det svenske transsportministerium har forslået Pebook app. Hos de radikale kan vi heller ikke få armene ned. For.

2. januar, 2020

Hvad skal vi med EU i klimakampen?

Hvad skal vi med EU i klimakampen?

Af Martin Collignon, medlem af Ungeklimarådet og Monika Skadborg, forperson for Ungeklimarådet og medlem af Politisk Udvalg i Europæisk Ungdom Danskerne bekymring og indsatsvilje i kampen mod klimaforandringerne er støt stigende: Klima- og miljøpolitik var det største emne i valgkampen.  Alligevel ville det overraske mange, at regeringens indsats i højeste grad er påvirket af, hvad.

21. maj, 2019

Mere vild natur kan hjælpe klimaet

Mere vild natur kan hjælpe klimaet

I EU er Danmark det land, der har mindst egentlig natur. Mere natur vil ellers bidrage til at mindske udledningen af klimagasser. Alt levende er afhængigt af hinanden Labview 2017. Uden insekter vil der ikke være mange mindre fugle. Uden mindre fugle vil der ikke være mange rovfugle – og også en række pattedyr, som.