15. april, 2021

Et forår med fokus på Tech-Giganter, Klima og Mindsteløn i EU

Tags: , , , , , ,

Del
Et forår med fokus på Tech-Giganter, Klima og Mindsteløn i EU

Pandemien har, som for så mange andre, ikke gjort det lettere at være et folkeoplysningsforbund, der gerne vil lave spændende og fede arrangementer om EU og politik your job resume. Vi har været nødsaget til på mange områder at lave en digital udgave af vores ellers normalt fysiske tilgang til oplysning.

Vi er mere end et år inde i pandemien, og hvis vi selv skal sige det, betyder det også vi er vokset med opgaven om at lave online arrangementer til gavn for danskere overalt, og hvor det ikke kræver mere af dig, end at tænde computeren/tabletten/telefonen og være sikret halvanden times underholdning og relevant politisk EU Debat Walking Dead Season 10 episode 6!

Derfor kan vi byde på en maj måned, hvor du i hvert fald ikke kommer til at kede dig!

D. 12. Maj kl. 15:00-16:30 inviterer vi på debat om den omdiskuterede fælles mindsteløn i EU Minecraft 1.7.10 Forge Download. En arbejdsmarkedsrelevant debat, hvor der både bliver peget på konsekvenserne for den danske model, men hvor andre peger på behovet for at være solidariske med andre EU lande 갤럭시 s8 펌웨어 다운로드. I panelet sidder foreløbigt Marianne Vind, nuværende medlem af Europa Parlamentet for Socialdemokratiet og tidligere næstformand i HK-Privat, og Martin Steen Kabongo, nuværende underdirektør i Dansk Erhverv 찬송가 가사 다운로드.

Find på: https://fb.me/e/ypj03SSq

D. 25. Maj kl. 15:30-17:00 inviterer vi på debat om betydningen af tech-giganter i EU og hvilken konsekvens det kan have for den demokratiske debat. Vi er efterhånden vant til, at alt foregår online, både når vi handler, som når vi diskuterer politik – men hvilken betydning har det for demokratiet og bør EU sætte ind? I panelet sidder Christel Schaldemose, nuværende medlem af Europa Parlamentet for Socialdemokratiet og chefforhandler på indsatsen om tech-giganternes magt i EU, Morten Kristiansen, chefkonsulent ved Dansk Industri Digital, og Tine Johansen, formand for Dansk Journalistforbund.

Find på: https://fb.me/e/3KhdrhoDh

D. 27. Maj kl. 14:00-15:30 inviterer vi på debat om klima i EU regi, hvor vi særligt dykker ned i de nuværende forhandlinger om en fælles europæisk havvindsstrategi. Er det muligt at få samtlige medlemslande til at blive enige om en stor fælles strategi for havvindmøller, og hvor meget skal Danmark være på banen i netop sådan en klimaindsat? I panelet sidder foreløbigt Niels Fuglsang, medlem af Europa Parlamentet for Socialdemokratiet og forhandler på havvindsstrategien for den socialdemokratiske gruppe, og Pernille Weiss, medlem af Europa Parlamentet for Konservativt Folkeparti og forhandler på havvindsstrategien for den konservative gruppe.

Find på: https://fb.me/e/4jBRnSVCQ

Alle tre debatter modereres af dygtige Mette Frobenius, som sikrer at paneldeltagerne både udfordres og at du kan komme til orde med dine spørgsmål!

For spørgsmål, eller ønske om at få tilsendt link til en eller flere af debatterne op til, skriv til Sofie Stage (AOF) på sast@aof.dk

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar