12. september, 2017

EU er en afbureaukratiseringsmaskine

Tags:

Del
EU er en afbureaukratiseringsmaskine

Alle synes at overflødigt bureaukrati er unødvendigt. Og indrømmet, nogle af eksemplerne på det mest opsigtsvækkende overflødige bureaukrati er kommet fra den Europæiske Union, fx rejsecirkusset mellem Bruxelles og Strassbourg dota2. Men det EU egentlig gør mest af alt, er at sikre, at vi behøver meget mindre bureaukrati herhjemme end vi ellers ville. Når man sammen vedtager love omkring fx fødevaresikkerhed, så betyder det at man ikke behøver lave 27 udgaver af den lov fra bunden i hvert land Fujitsu download. På den måde spares der faktisk en masse embedsmænd på den konto.

Derudover koordinerer vi i dag rigtig mange ting på EU niveau i stedet for at gøre det fra land til land i udenrigsministerierne rundt omkring Return of the Lord of the Rings. Derfor sparer vi en masse penge. Så selvom vi engang i mellem hører om nogle skøre sager fra EU, så er pengene givet godt ud og vi får dem mange gange igen cgi 다운로드. Derudover er det jo værd at nævne at hele EU systemet faktisk har færre ansatte, end Aarhus og Københavns kommune tilsammen, og langt færre ansatte end den danske stat rpg vx.

Derfor give det mere mening at kigge på staten og kommunerne her i Danmark, hvis man vil have mindre bureaukrati. Faktisk udgør administration kun 6 % af EU’s budget 슈키라 다운로드. Derfor er EU altså faktisk en afbureaukratiseringsmaskine, vi alle bør sætte mere pris på!

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar