Debat teater

debat-teater

Det er vigtigt at kunne formidle politiske budskaber på forskellige måder til forskellige målgrupper. Derfor samarbejder AOF med Rejsescenen, der i årevis har lavet debat-teater som er en anderledes måde at skabe debat omkring aktuelle samfundsmæssige problemstillinger.

Rejsescenen sætter fokus på europæiske problemstillinger som fx østarbejdere gennem forestillinger, hvor hverdagssituationer spilles og dilemmaer og udfordringer trækkes frem og forstærkes vha. ikke mindst humoren. Efter forestillingen sættes dilemmaerne til debat, som styres af moderater og instruktør. Med i debatten er ofte inviteret politikere, fagforeningsleder og andre relevante personer med viden om det konkrete område.

Rejsescenen har i 2015-16 udvikle en ny forestilling: “En løn til af leve af” som kommer rundt i landet på gymnasier, højskoler, fagforeninger, biblioteker og andre steder.

Forestillinger 2017:
Arbejdermuseet København, 29. oktober kl.13:30-15. Tilmelding her.
Solrød Aktivitetscenter, 30. oktober kl.19-21. Tilmelding klik her.
Nyborg Aktivitetshuset, 2. november kl.19-21. Tilmelding klik her.
Odense, Mødecenter Fabrikken, 6. november kl.19-21. Tilmelding klik her.
Slangerup, Metalskolen, 7. november kl.19-21. Tilmelding klik her.
Silkeborg, 3F Langsøhus, 8. november kl.19-21. Tilmelding klik her.
Roskilde, FOA Fuglebakken 2, kl.19-21. Tilmelding her.

Forestillinger 2016:

Rejsescenen består af 15 personer. Heriblandt kunstnere, arbejdspsykologer og forskere, der sætter væsentlige spørgsmål til debat med kunsten som udtryksmiddel. Læs om Rejsescenen her.