17. april, 2018

Held og lykke med det internationale, Enhedslisten!

Tags:

Del

Efter mange års trofast samarbejde mellem Enhedslisten og Folkebevægelsen mod EU har Enhedslisten valgt at opstille deres egen kandidat til Europa-Parlamentsvalget i maj 2019 Visual Studio 6.0.

Har den yderste venstrefløj først nu fået øjnene op for de lukrative ansættelsesforhold som hører med til posten som EU-parlamentariker, eller er det mon andre – mere noble – grunde til at partiet håber på at sende en folkevalgt til Bruxelles Logos Bible?

Forståeligt for få, så har Enhedslisten altid set sig sur på Unionen, da den åbenbart bidrager til løn-dumping og nedskæringer for Europas befolkning 배달의민족 사장님 다운로드. Mange af disse påstande er dog heldigvis blevet manet til jorden af DR’s Detektor og lignende.

Men EU er langt fra perfekt, og når Enhedslisten påklager det faktum, at Danmark ikke kan have mere ambitiøse brugerbeskyttelsesregler end andre EU-lande, givet at de fælles standarder i det indre marked skal beskyttes, så har Enhedslisten fuldstændig ret mkvtoolnix 다운로드!

Hurra for Danmark for at være fremme i skoene når det kommer til forbruger- og miljøbeskyttelse. Og når man er et parti, hvis mærkesag er at beskytte alt i verdenen mod onde virksomheder, så er det forståeligt, at man bliver frustreret over ikke at kunne hæve barren web applications.

Men er den rigtige løsning så at forlade EU, så vi i Danmark kan nå nye højder inden for forbruger- og miljøbeskyttelsesregler? Eller vil man kunne opnå et større politisk resultat ved at tage kampen i Europa-Parlamentet, og så håbe på at ens politik kunne gavne alle Unionens 500 millioner indbygger Falling slowly downloaded?

Den første løsning er i hvert fald yderst uambitiøs og alt andet end solidarisk.

Min fortolkning af Enhedslisten nylige afbræk fra samarbejdet med Folkebevægelsen er, at de har indset, at hvis man vil påvirke EU’s retning og hvis man vil være med til at gøre en signifikant forskel for borgerne, så er man nødt til at arbejde hårdt og samarbejde bredt i de politiske arenaer i Europa 늪지대 컴퍼니 다운로드.

Hvis Rina Ronja Kari (Europa-Parlamentariker og pt. Enhedslistens eneste ven i Bruxelles), har haft til hensigt at ændre EU, så har hun brugt en meget dårlig strategi 원클릭 다운로드. Hver eneste gang Rina Ronja ytrer sig om EU’s arbejde, så falder snakken på blyantspenge, på rejsegodtgørelse og på støtte til partikontorer.

Og jo, aflønning og økonomisk støtte til Europa-Parlamentarikerne er under alt kritik 여행 볼빨간사춘기 mp3 다운로드. Men hvis man vil igennem med sin politiske sag, så prøv at tag et skridt tilbage og kig lidt mere langsigtet på hvad Unionens borgere efterspørger, fremfor bare at pege på de lavt hængende (og rådne) æbler, og dermed slippe for ansvaret for at gøre en reel forskel 위대한쇼맨 ost 다운로드.

Det er hvad jeg tror, at Enhedslisten har formået at indse. De har fået øjnene op for det akutte behov for fornuftige venstreorienterede danskere i Europa-Parlamentet. Men lad os nu se om Enhedslisten er klar på opgaven. Eller om de vil gentage Rina Ronjas strategi og sidde tilbage, efterladt, med armene over kors.

Johan Thostrup, 
Politisk Næstformand i Europæisk Ungdom

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar