14. december, 2018

Hvorfor tager det så lang tid med det Brexit?

Tags: ,

Del
Hvorfor tager det så lang tid med det Brexit?

Det er virker lidt langsommeligt. Hvorfor har englænderne ikke for længst fået den perfekte aftale i hus? Forklaringen er ikke, at EU blokerer for en gunstig aftale Swallowus. Det er det engelske parlament, som ikke er enige med sig selv om, hvilken aftale de egentlig ønsker.

En del af parlamentet ønske en kopi af den canadiske model, som har frihandelsaftaler, men uden EU’s fri bevægelighed Download Big Hero. Så europæere vil fremover ikke kunne rejse frit til England og søge job. MEN, det vil også betyde en lukket grænse i Nordirland, og så er der stor risiko for, at konflikten blusser op igen nba2k19 다운로드.

Skotland har desuden meddelt, at bliver det den canadiske model, vil de løsrive sig. Fordi Skotland vil tættere på EU, for der er styrken erwin 7 3 평가판 다운로드. De mener ikke at, England (UK) vil være stærk nok alene, som verden ser ud i dag.

Andre ønsker den norske model, med handelsaftaler og fri bevægelighed, for så er grænsen i Nordirland åben som i dag youtube mp3 on the iPad. Minus her er, at så vil England skulle følge alle EU regler, og ikke have indflydelse på nogen af dem. (Norge står udenfor EU, men har siden 1994 indført over 10.000 EU-regler for fiskeri, fly, handel, fri bevægelighed, forsvar, udenrigs osv., men uden at have indflydelse på dem)

Theresa May har en umulig opgave ps4 title. Ligegyldig hvilken aftale hun var kommet hjem med, har hun et halvt parlament imod sig. Imens bliver almindelige englændere ikke ligefrem rigere… og jeg har svært ved at se, hvordan det skulle ændre sig ligegyldig hvilken model de vælger Shasha download.

At det er alvorligt kan ses på uldprisen. Det er ikke vits. Siden 1800-tallet har uldprisen været en alternativ målestok for, hvor godt englænderne har det 마리아 db 다운로드. Lav uldpris, så går det godt i England der er vækst. Uldprisen er til gengæld altid høj i perioder hvor der er krise i England. Heri efteråret 2018 har uldprisen aldrig nogensinde været højere kodi 옥수수 애드온 다운로드. Uldprisen er lige nu næsten dobbelt så høj som under krisen for 10 år siden.

Jeg bliver mere og mere bekymret for helt almindelige englænderes fremtid Weekly Idol. De rige skal nok klare sig, og de politikere, som ønskede Brexit er allerede stoppet i parlamentet, flere er flyttet væk fra England eller de har sikret sig pas, så de kan rejse frit, når de senere vil.

Siden juni 2016 er Europas finanscentrum flyttet fra London, det samme er mange store virksomheder og pundet er faldet knap 10%. Det betyder, at importerede varer er blevet dyrere at købe og jobbene er blevet færre.

I dag lever hver 5. under fattigdomsgrænsen, og hvert 3. barn. Det er alvorligt.

Egentlig forstår jeg godt de mange som stemte ”Ud af EU”, fordi den frie bevægelighed har sendt tusinder af østeuropæere til Vesteuropa, hvor de tilbyder en billig arbejdskraft. Resultatet har været, at job forsvinder og lønninger trykkes.

Jeg tror bare ikke på, at vi kan klare os bedre alene i verden, end sammen med andre. Fællesskab giver styrke. Men! Det er absolut nødvendigt at regulere den frie bevægelighed. Så der i EU er samme løn for samme arbejde samme sted. Det er den borgerlige fløj i Europa ikke interesserede i. Så det er vigtigt, at Europa igen bliver rødt! Der er tid til sammenhold.

Mange vinterhilsner
Fra 
Marianne Vind,
EP-kandidat (A)

Foto: Marianne Vind

  1. Godt indlæg. Det er helt vildt, det der sker i UK. Utrolig spændende hvordan det hele ender.

Skriv en kommentar