28. oktober, 2018

Klokken skal passe med naboerne

Tags:

Del
Klokken skal passe med naboerne

Velkommen tilbage til vintertiden. Og gid vi må blive her for altid. Jeg elsker sol og sommer, men ved også, hvor mørkt det er at sende børn i skole, når vi tog fat på sommertiden english conversation with a bread story.

Stort set alle er vel tilfredse med, at EU langt om længe er på vej til at afskaffe de to årlige skift mellem vinter- og sommertid. Men det er noget rod, at man ikke samtidigt har truffet en fælles beslutning om permanent vintertid eller sommertid Download counters.

Personligt foretrækker jeg vintertid. Godt for håndværkere, skolebørn, deprimerede og alle andre, der har brug for sollys til at stå op til. Det må golfspillere og grillfolket kunne forstå, selvom en ekstra time med aftensol selvfølgelig er dejlig Harry Potter and the Wizard’s Stone game.

Efter min mening er det vigtigste spørgsmål dog at få klokken koordineret med vores nabolande, så vi ikke skal skifte tid, hver gang vi kører over en grænse 그날이 오면 다운로드. Det er oplagt, at vi bør være i samme tidszone som Sverige og Tyskland. Og allerhelst med samme tid i hele EU.

Erik Poulsen

Kandidat til Europa-Parlamentet for Venstre i Midt- og Vestjylland

Følg Erik Poulsen på facebook

Læs mere om Erik Poulsen

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar