6. februar, 2020

V-profil: Mette Frederiksen sætter danskernes indflydelse over styr

Tags:

Del
V-profil: Mette Frederiksen sætter danskernes indflydelse over styr

Af Jens-Kristian Lütken (V)

Der er noget, der længe har bekymret mig. Regeringen fører så EU-skeptisk en politik, at danskernes indflydelse sættes over styr 겨울왕국 더빙 ost 다운로드. Den vurdering deler andre – desværre – med mig.

I Berlingske kunne vi også for nylig læse, at flere tidligere diplomater og topministre advarede om, at regeringens EU-skeptiske linje kan skade dansk indflydelse Mac Toast. Det gælder blandt andre tidligere EU-ambassadør og forhenværende departementschef i Udenrigsministeriet, Claus Grube.

Sådan bør det ikke være grand annotations. EU er som et ægteskab. Der skal gives og tages. Der skal skabes tillid. Danmark er et land, hvor vi herhjemme bygger konsensus. Den tilgang skal vi også bruge i EU-politiske spørgsmål, så vi kan lave de store fælles løsninger på klima, flygtninge og forsvar Google Extension Youtube.

Men flere er enige om, at regeringen vælger en helt anden strategi.

Budget-kommissæren Johannes Hahn advarer hos DR om, at regeringens hårde linje i forhandlingerne om EU’s næste budget meget vel kan forhale løsninger på klimaområdet Song of Kim Kwang-seok.

Spørger man Altingets chefredaktør Jakob Nielsen, så er Mette Frederiksen den mest EU-skeptiske statsminister nogensinde 일본어 공부 다운로드.

Og for nylig gik formand for Venstre Jakob Ellemann og formand for Radikale Venstre Morten Østergaard ud i Berlingske og advarede om, at regeringens EU-politik var præget af rene afvisninger af kommissionens projekter 와썹맨 효과음 다운로드.

Og hvad siger regeringen så ”nej basta” til? Man siger ”nej basta” til afstemning om forsvarsforbeholdet. ”Nej basta” til bare lidt større EU-budget memz virus. ” og ”Nej basta” til EU-udvidelse. Nej, nej og atter nej.

Det er en vanvittig vovet strategi. Jeg har aldrig oplevet som politiker i Københavns Borgerrepræsentationen, at nogen har haft gavn af kompromisløs stædighed 퀸덤 4회 다운로드.

Man ender blot i rollen som den, der sidder til mødet med armene over kors. Man taber kun troværdighed og velvillighed hos andre. Og det er præcis de mekanismer, der ulmer lige nu i relationen mellem Danmark og andre EU-lande – ifølge diplomatiet i Danmark 파이썬 3.5 다운로드.

Det er endda i en situation, hvor briterne forlader EU. Det betyder, at vi mister den partner, som vi hidtil har stået tæt sammen med.

Kære regering. Vi har brug for et Danmark i hjertet af EU.

Jens-Kristian Lütken er næstformand for Europabevægelsen og medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, Danmarks Liberale Parti. Foto: Venstre

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar