Podcast om EU

Vi producerer podcast om aktuelle EU-temaer. Lyt med neden for eller find AOF Oplyser hvor du normalt lytter podcast. God fornøjelse Battle Ground free download.

Boganmeldelse
Johan Moesgaard Andersen har skrevet debatbogen ‘Stemmer fra produktionsdanmark’. AOF har talt med ham om bogens centrale pointer Hangul yaho 1 download.

Brexit
Storbritanniens udtræden af EU er en historisk begivenhed og åbenlyst en meget vanskelig affære 원피스 스완그랜드배틀 다운로드. Det handler om adgang og beskyttelse af det indre marked, og det handler i høj grad om engelsk indenrigspolitik, historie og identitet. Vi ser på forskellige aspekter af Brexit Download Chrome Extension YouTube. Lyt med!

EU historie 1945-2019: 4 episoder
Peter Laugesen fra Vores Europa folder historien ud sammen med forh download the c# sftp file. formand for Folketinget Mogens Lykketoft, der er gennemgående figur. Undervejs deltager Peter Parbo, der arbejder i Europaparlamentet, tidl. EU-kommissær og minister Poul Nielson og tidl 더 케이투 다운로드. udenrigsminister Uffe Elleman-Jensen, samt Europa-Parlamentsmedlem Christel Schaldemose.

Mød spidskandidaterne
I forbindelse med valget til Europa-Parlamentet lavede vi podcast præsentationer med alle spidskandidaterne. På bare 12 minutter fortæller de kendte politikere om sig selv, hvorfor de gik ind i politik, hvem deres forbilleder er, og naturligvis hvad de vil arbejde for i Europa-Parlamentet.