Podcast om EU

Vi producerer podcast om aktuelle EU-temaer. Lyt med neden for eller find AOF Oplyser hvor du normalt lytter podcast. God fornøjelse Battle Ground free download.

Første gang i EU

Nu er der gået 2 år siden vi valgte nye medlemmer til Europa Parlamentet. Derfor har AOF inviteret de førstegangsvalgte parlamentarikere til en snak om, hvordan det egentlig er at sidde i parlamentet Hangul yaho 1 download. Serien fokuserer på parlamentarikernes egne oplevelser og berører både de praktiske elementer i at blive valgt, samt hvordan man samarbejder med politikere fra helt andre kulturer, end hvad vi kender i Danmark 원피스 스완그랜드배틀 다운로드.

Karen Melchior og Linea Søgaard-Lidell:

Niels Fuglsang og Marianne Vind:

Nikolaj Villumsen og Asger Christensen:

Sorte huller i demokratiets Europakort
Mød bl.a Download Chrome Extension YouTube. Mogens Lykketoft, Lars Aslan Rasmussen, Jens Kristian Lütken, Morten Messerschmidt, Niels Fuglsang, Sørens Riishøj, Cecilia Banke og Deniz Serinci, der diskuterer demokratiets tilstand i og omkring EU download the c# sftp file.

Boganmeldelse
Johan Moesgaard Andersen har skrevet debatbogen ‘Stemmer fra produktionsdanmark’ 더 케이투 다운로드. AOF har talt med ham om bogens centrale pointer.

Brexit
Storbritanniens udtræden af EU er en historisk begivenhed og åbenlyst en meget vanskelig affære. Det handler om adgang og beskyttelse af det indre marked, og det handler i høj grad om engelsk indenrigspolitik, historie og identitet. Vi ser på forskellige aspekter af Brexit. Lyt med!

http://html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/17244683/height/90/theme/custom/thumbnail/no/direction/forward/render-playlist/no/custom-color/f62c45/

EU historie 1945-2019: 4 episoder
Peter Laugesen fra Vores Europa folder historien ud sammen med forh. formand for Folketinget Mogens Lykketoft, der er gennemgående figur. Undervejs deltager Peter Parbo, der arbejder i Europaparlamentet, tidl. EU-kommissær og minister Poul Nielson og tidl. udenrigsminister Uffe Elleman-Jensen, samt Europa-Parlamentsmedlem Christel Schaldemose.

Mød spidskandidaterne
I forbindelse med valget til Europa-Parlamentet lavede vi podcast præsentationer med alle spidskandidaterne. På bare 12 minutter fortæller de kendte politikere om sig selv, hvorfor de gik ind i politik, hvem deres forbilleder er, og naturligvis hvad de vil arbejde for i Europa-Parlamentet.