3. april, 2020

Rejsescenen 2020 var en stor succes

Tags:

Del
Rejsescenen 2020 var en stor succes

Af Mads Hvidbjerg, AOF Danmark

Hvert år afholder AOF Danmark i samarbejde med Rejsescenen en række teaterdebatter om det europæiske samarbejde rundt omkring i landet 프리바람 다운로드. Og dette forår var ingen undtagelse! I slutningen af februar tog Rejsescenen hul på årets turné hos 3F Vestfyn i Middelfart. 

Rejsescenen er et teaterprojekt, der blandt andet består af kunstnere, forskere, skuespillere og arbejdspsykologer qtwebkit4.dll. Gennem teaterforestillinger sætter Rejsescenen samfundsrelevante emner som ligestilling og arbejdslivet til debat – og de sidste par år har især det europæiske samarbejde været i fokus 양자물리학 다운로드.

Den store repremiere på “Ka’ det virk’lig passe?” blev holdt den 1 Ocarina of time. marts under de røde faner i Festsalen på Arbejdermuseet i København.

Politiske budskaber og politisk debat skal formidles forskelligt til forskellige målgrupper Download the blacksmith. Teater er en kreativ og publikumsinddragende mulighed for at debattere politik og EU-samarbejde på en helt ny måde.

Årets forestilling ”Ka’ det virk’lig passe?” er udviklet af Rejsescenens Kirsten Juul Andersen og Erik Juul Andersen i samarbejde med skuespillerne Anette Katzmann og Morten Nielsen. Forestillingen sætter blandt andet fokus på konsekvenserne ved arbejdskraftens fri bevægelighed, usikre ansættelsesforhold i Europa, skattely og selvfølgelig kampen mod klimaforandringerne.

Morten Nielsen og Anette Katzmann i færd med at fremføre stykket på ZBC Vordingborg.

Rejsescenen lagde desuden vejen forbi Arbejdermuseet i København, ZBC-skolerne i Ringsted og Vordingborg, Ringsted Kongrescenter og 3F’s kursusejendom Smålandshavet i Karrebæksminde. Ved alle arrangementerne spillede Morten Nielsen og Anette Katzmann teaterstykket ”Ka’ det virk’lig passe?” akkompagneret af Erik Juul Andersen på klaver.

Herefter var der inviteret en politiker ud for at debattere teaterforestillingens temaer og dilemmaer med publikum. Blandt andet var europaparlamentariker Marianne Vind (S) og folketingsmedlem Kasper Roug (S) med ude for at debattere med publikum.

Kirsten Juul Andersen styrer debatten, hvor Marianne Vind (S), Emil Lünell Bruhn (VU) og Asbjørn Frier (DSU) er i dialog med eleverne.

Coronaepidemien betød desværre, at den resterende del af turnéen måtte aflyses. Men frygt ikke – Vi vender stærkt tilbage med meget mere teater og debat om Europa!

Mads Hvidbjerg

Student i AOF's EU-oplysning. Studerer desuden jura på Københavns Universitet og er politisk aktiv i min fritid.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar