3. september, 2018

Rovdyr – guldsjakalen truer vores natur

Tags: , , ,

Del
Rovdyr – guldsjakalen truer vores natur

Af Erik Poulsen, kandidat til Europa-Parlamentet (V)

Ulven er ikke det eneste rovdyr, vi døjer med i det danske landskab Kung Fu Panda 3 download. Den lille fætter – guldsjakalen – har de seneste par år også angrebet og dræbt får i både Vest- og Sønderjylland. Senest blandt naturplejefår på Harboøre Tange, der er et vigtigt yngleområde for truede engfugle music in December.

Med millionstøtte fra EU har Naturstyrelsen her gennem flere år forsøgt at forbedre levevilkårene for engfuglene. Blandt andet ved afgræsning med får 킹오파 2002 다운로드.

Den indsats er spildt, hvis fårene fortrænges af guldsjakalen, som i lighed med ulven har spredt sig som en steppebrand over hele Europa. I flere østeuropæiske lande er guldsjakalen på vej til at blive mere udbredt end ræven, og hvis den fortsat får frit spil her i landet, vil vi i løbet af få år stå med et problem i vores natur, der er langt mere alvorligt end for eksempel mårhunden 윈도우 미디어 플레이어 64비트 다운로드.

Der er derfor brug for, at vi både i Danmark og EU forholder os mere aktivt til guldsjakalen. En forvaltningsplan bør indeholde muligheder for erstatning til husdyrholdere og en mere fleksibel adgang til regulering af rovdyr, der er angriber husdyr 프레디의 피자가게 얼티밋 커스텀 나이트 다운로드. Gerne i form af en egentlig jagttid på guldsjakalen, der ikke er en truet bestand.

Ved samme lejlighed kan vi både her i landet og i EU udarbejde en lignende og mere tidssvarende plan for forvaltningen af ulven one-game flash.

Erik Poulsen Vestjyde, journalist og liberal Free Korean and computer 2010. Valgt af Venstre i Midt- og Vestjylland som kandidat ved valget til Europa-Parlamentet søndag den 26. maj 2019. Kontakt mig på tlf. 2043 1716 eller ep@ansatz.dk


#EP19ErikPoulsen
facebook.com/EP19ErikPoulsen
erikpoulsen.venstre.dk

Foto: Pixabay.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar