8. marts, 2017

Samuelsen på knæ for den tyrkiske sultan

Tags: , , , , ,

Del
Samuelsen på knæ for den tyrkiske sultan

Til april skal der være folkeafstemning i Tyrkiet. Afstemningen handler dybest set om, hvorvidt Tyrkiets Præsident Erdogan, skal gå fra at have næsten alt magt, til at have den totale magt 무편집 영상 다운로드.

Afstemningen burde egentlig være overflødig, da det meste af den tyrkiske opposition allerede sidder i fængsel, det samme gør kritiske journalister og NGO’er 쉬프트4 다운로드. osv. Ligesom Erdogan har forbudt Twitter og YouTube, og lukket tv-stationer, radiokanaler og titusindvis af internetsider.

Erdogans fangearme begrænser sig ikke kun til hans eget land, som han er godt i gang med at gøre til en religiøs etpartistat, nej han har det også med at true kritikere at hans islamist styre i Europa 건스모크 다운로드. For Erdogan er der ingen der skal kritisere. I mange europæiske lande har man også oplevet, at Erdogans tilhængere har ført målrettede kampagner mod tyrkiske privatskoler, de ikke kan lide, og i mange tilfælde også truet både lærere og elever 솔리드 웍스 다운로드.

Derfor mener jeg det ville være fornuftigt, at Danmark melder ud som Tyskland, Holland og senest Østrig, at Erdogan og hans venner ikke er velkomne til at føre valgkamp i Danmark for at skaffe stemmer blandt tyrkere, der lever i udlandet 비주얼 svn 다운로드. Det er jo temmelig absurd at tillade valgmøder for en mand, der slår benhårdt ned på enhver form for opposition, og lukker samtlige kritiske medier 파워포인트 개체 아이콘 다운로드.

Det er derfor meget skuffende, at den danske udenrigsminister Anders Samuelson(LA) ikke siger fra over for Erdogan Download adobe reader.

FT_Lars_AslanLars Aslan Rasmussen (f 닥터이방인 다운로드. 1978) er socialdemokratisk folketingsmedlem og bl.a. medlem af Folketingets Europaudvalg. Lars Aslan Rasmussens far kom fra Tyrkiet, men Lars er født og opvokset på Nørrebro, hvor han også er opstillet og valgt til Folketinget 프라임95 다운로드.
(Foto: Steen Brogaard)

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar