10. december, 2018

Skæbnestund for dansk fiskeri

Tags:

Del
Skæbnestund for dansk fiskeri

Danske havfiskeres adgang til britisk farvand er en altafgørende brik i spillet om en fremtidig fiskeriaftale med Storbritannien efter Brexit. Det brugte formanden for de danske kommuners repræsentation i Europa-Parlamentet, Lemvigs borgmester Erik Flyvholm, hele sin taletid på at forklare EU’s Brexit-forhandler Michel Barnier, da de i sidste uge mødtes i Bruxelles.  

Barnier, der tidligere i år besøgte den danske vestkyst, er klar over alvoren og lovede da også, at en handelsaftale med briterne er betinget af fortsat dansk adgang til britisk farvand 파일 해시 다운로드. Sammenkoblingen er efter min mening ikke til diskussion. Danske fiskere lander årligt fisk fra britisk farvand til en værdi af én milliard kroner, og det vil selvsagt være en katastrofe for vores fiskererhverv og havnebyerne i Nord- og Vestjylland, hvis briterne jager andre fiskere væk. 

Det er samtidigt af mindst lige så stor betydning, at den historiske fordeling af fiskekvoterne mellem landene omkring Nordsøen fortsætter, når overgangsordningen i forbindelse med Brexit er ovre i 2021 Magic Delivery Key. Ellers sætter vi bæredygtighed i både fiskebestandene og havfiskeriet over styr.

Det må ikke ske, og de kommende års skæbnestund for dansk fiskeri efter Brexit vil være min topprioritet, hvis jeg kommer i Europa-Parlamentets fiskeriudvalg efter valget den 26 금영 노래방 신곡 다운로드. maj næste år.  

Erik Poulsen

Kandidat til Europa-Parlamentet for Venstre 

Følg Erik Poulsen på facebook

Læs mere om Erik Poulsen

Foto: Pixabay

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar