27. august, 2018

Stop EU fra at true det frie ord!

Tags: , , ,

Del
Stop EU fra at true det frie ord!

Danske politikere skal sige fra og stoppe EU fra at bruge Facebook til politisk undertrykkelse.

Af Rasmus Munch Søndergaard
Medlem af Dansk Folkeparti, debattør, cand Hannibal Rising download. jur.

Overalt i vesten går borgerne på facebook for at deltage direkte i den demokratiske samtale og går dermed udenom de gammeldags medier, som er ved at uddø 고백 영화 다운로드. De sociale medier er den måske største gave som demokratiet nogensinde har nydt. Nu har alle lige adgang til at deltage, og nye perspektiver kan gøre sig blive hørt centos php 파일 이 다운로드. Selvom man kan blive så skuffet over den store tendens til personangreb og bitre fornærmelser, som erstatning for fornuftige argumenter, så er det dog en pris, vi gladeligt bør betale, for at realisere en lige og nem adgang til at deltage i den politiske proces 모아나 한글 자막 다운로드.

Udover at folk kan være forfærdeligt strenge og ubehagelige, når de snakker forbi hinanden, så har vi lært, at der er stor forskel på, hvad almindelige borgere og hvad de gammeldags medier gerne vil snakke om, når de har lige adgang til det raidrive 다운로드.

Dette bør ikke være overraskende: Det er nemlig en kendsgerning, at hvis danske journalister fik lov til at bestemme, ville Danmarks politiske landskab se markant anderledes ud end i dag laptop lecture. Blot 1% af danske journalister ville stemme på Dansk Folkeparti ifølge en nordisk undersøgelse fra 2012 한글판 windows 7 iso 다운로드. Altså 26 gange færre, end hvad danskerne som helhed valgte sidste gang, hvor der var valg til Europa-Parlamentet.

Et menneskes politiske overbevisning påvirker, hvad man finder relevant og irrelevant, og derfor er det så vigtigt i et demokrati, at samfundsdebatten afspejler folkets holdning og ikke kun journalisters 주피터 노트북 파일 다운로드. Det er det letteste, at afskrive holdninger, som man ikke er enig med som “fake news”. Ofte bliver ordet ikke andet end et dække for de sørgelige krampetrækninger, der kendetegner en døende politisk korrekt dagsorden 울트라 바이올렛 다운로드. Det er som en mobber i skolegården, som vræler over at have mistet sit mest lammende våben: Retten til at diktere tonen i debatten. Men sjovt nok er det disse tonens vogtere, der er de mest demokratisk tonedøve: Det er dem, som er mest ude af trit med befolkningerne i Europa Lee Seung-chul’s Wish.

Nej, noget meget mere ildevarslende end tonen er på spil i den nye sociale medie-orden:
Det nye ideernes marked er sat under kontrol af en kolossal privat aktør, som har sin egen agenda for opsnappe vores alles data og profitere på reklamer, der kan komme helt under huden på os. Samtidig vil gamle og etablerede partier, som ikke er ivrige efter at dele indflydelse med nye politiske modstandere (og de græsrodsbevægelser disse repræsenterer) bruge deres politiske magt til at påvirke Facebook til at censurere samtalen. Vi ved allesammen, hvem det går ud over: Dem, som ikke støtter masseindvandringen, dem som deler viden og forargelse om fx massevoldtægter eller systematisk, afpressende prostitution af mindreårige.

Derfor er det så farligt og katastrofalt, når EU-kommissionen rasler med sablen og truer med at tvinge Facebook, til at censurere folk for ´hate-speech´. Ytringsfrihedsforkæmpere har ladet kritikken hagle ned over Facebooks direktør Mark Zuckerberg, efter at han i den Amerikanske Kongress kom snublende igennem sine forsøg på at definere lige præcis, hvad det vil sige, at ytre “hadefuld tale.”

Med sin koncentration af den demokratiske samtale, og den totale overvågning af alt hvad der kommunikeres, har Facebook åbnet døren til en form for politisk kontrol, som selv de mægtigste totalitære stater aldrig kunnet have drømt om.
Der er behov for at EU afholder sig totalt fra at presse Facebook til at gennemføre politisk korrekthed ved tvang og censur.
Der er behov for at de danske kandidater til Europa-Parlamentet toner rent flag, og forsvarer almindelige menneskers ret til at ytre sig!

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar