27. september, 2016

Vi vil stadig Europa – det er den eneste løsning!

Tags:

Del
Vi vil stadig Europa – det er den eneste løsning!

Af Emil Drevsfeldt Nielsen, Landsformand for Europæisk Ungdom Danmark

Tre måneder efter briternes afstemning, ligger spørgsmålet stadig og svæver i den politiske luft: Skal Danmark følge i briternes spor 상수리나무 아래 다운로드? I en tid hvor de politiske udmeldinger nærmest bliver kastet ud fra talerstolene på partiernes landsmøder, er det ekstra vigtigt at vi diskuterer de brede linjer 대디 데이 캠프 다운로드. Det er især vigtigt, at give danskerne svar på, hvilken EU-politik vi ønsker.

Europæisk Ungdom er sikker: Den danske europapolitik skal fortsat have som målsætning at ligge så tæt på kernen i det europæiske fællesskab som muligt 포켓몬스터 레츠고 피카츄 다운로드. Danmark er og bliver en naturlig del af dette fællesskab. Vi skal ikke forsøge at sejle af sted med en enkeltvejsbillet med Englandsbåden, men snarere bidrage til at styrke EU 윈도우 운영체제 다운로드. Ej heller skal vi kigge mod andre nationalistiske bevægelser, som vi ser blomstre op i for eksempel Frankrig og Østeuropa. Vi skal ikke miste modet, men holde fast i det positive budskab om, at europæisk samarbejde er en central del af løsningen – og ikke af problemet VirtualBox! Derfor skal vi fortsat kæmpe for at løsrive os de begrænsende lænker, som vi kalder ”forbehold”.

Det er ingen hemmelighed, at Europæisk Ungdom ser en fælles europæisk løsning på flygtningesituationen 여전히 아름다운지 다운로드. Det er den eneste løsning. Derfor er det vigtigt, at Danmark tager sin del an ansvaret fremfor, som vi ser i et kapløb mod bunden for at gøre asylansøgeres vilkår så ringe som muligt naver videos. Hvor flertallet af partierne i det danske Folketing lige nu støtter et stop for kvoteflytning, der betyder at vi nægter adgang for blandt andet meget syge og handicappet politiske flygtninge realtek rtl8111c 드라이버 다운로드. Dette har netop i disse dage kun ført til dårlig medieomtale for Danmark til skade for vores virksomheder og vores nationale selvforståelse.

Skærpet grænsekontrol og indførelsen af id-kontrol i Øresundsregionen skal ikke præsenteres som en simpel og effektiv løsning på flygtningesituationen mr. Shen Shine once. Det er de ikke! Derimod er disse tiltag for os unge særligt deprimerende. Vi er vokset op i et Europa uden grænser, hvor det er muligt at tage på ferie, på uddannelsesophold og på arbejde på tværs af grænser 엔비디아 그래픽 드라이버 다운로드. Det er fantastiske vilkår, som har taget mange årtier at bygge op. Vi kan ikke være det bekendt at smide det hele væk – blot fordi vi nægter at tage fat i vores nabolande, vores samarbejdspartnere, og finde en holdbar løsning – for alle parter.

Jeg håber inderligt, at de europæiske politikere i fællesskab snart løser de udfordringer, Schengen-samarbejdet i disse dage oplever på dramatisk vis – det skal være muligt. Muren – jerntæppet – blev endegyldigt fjernet fra Europas kort og bevidsthed for 26 år siden. At bygge nye mure løser ingen problemer – hverken for medlemslandene eller for de flygtninge, der er drevet fra deres hjemland af krig, vold og terror. Jeg håber og tror på en bedre løsning. Sikkert er det, at den ikke findes nationalt – den skal findes i et stærkere og tættere europæisk samarbejde – hvor også Danmark bidrager og bygger bro.

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar