20. maj, 2019

Vild natur og rent hav for dyr, planter – og mennesker

Tags: , , , ,

Del

Når vi færdes i naturen, får vi motion, (overvejende) frisk luft og oplevelser. Men Danmark har mindre skov og natur end andre lande i Europa Drastic Pokémon Soulsilver.Derfor skal vi bevare og genskabe vild natur med skov der kan optage noget af den co2 vi udleder for meget af, og vi skal ikke ødelægge et NATURA 2000-område i Sønderjylland med et nyttesløst hegn chrome 웹 스토어.

Mange plantearter, fuglearter, insekter og sommerfugle er forsvundet blandt p. g. a. pesticider som nu også truer vores drikkevand. Da halvdelen af verdens bier er forsvundet, kan det blive svært at få frugttræer bestøvet og at producere honning office 2016. Derfor skal vi bevare blomstrende grøftekanter og skabe grønne områder i byerne.

Mange steder har vi strande med blåt flag og rent badevand 더 퍼지2 다운로드. Men det flyder med plastik i havene, hvor 8 millioner tons dumpes årligt. På bunden af Marianergraven, i 11 kilometers dybde, fandt en ubåd plastik video from Firefox. Det er sundt at spise fisk – men ikke med plastik i!

I naturen er der også smulret mikroplast fra plastikprodukter. EU´s 2025-mål for genanvendelse af plastik er 50 %, men i Danmark genanvendes kun 20% chocoplayer 다운로드. Heldigvis vil EU´s plastikdirektiv, som SF har arbejdet meget for, mindske mængden af engangsbestik af plastik i naturen.

EU har en havstrategi for et godt havmiljø i 2020, men den danske regerings havstrategi for 2020-26 opfylder ikke denne strategi detekt 2.0. Danske havbrug udleder for meget kvælstof, men regeringen vil have EU´s frist for at forbedre havmiljøet udskudt til efter 2027.

Skrevet af Bo Vesterlund EP-kandidat (SF)
Rosenholm 18, 6000 Kolding

Endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar